Door wetgeving en (maatschappelijke) ontwikkelingen worden steeds meer Legal & Compliance onderwerpen van belang. FPLC verleent haar diensten op een zeer breed scala van Legal & Compliance onderwerpen. Via de menustructuur aan de rechterzijde kunt u nadere informatie per onderwerp verkrijgen.

Hoewel wij hebben getracht de meest actuele Legal & Compliance onderwerpen te bespreken, pretenderen wij hierin niet volledig te zijn en onderkennen wij uiteraard dat iedere organisatie anders is en specifieke Legal & Compliance vraagstukken omhanden heeft. Neemt u gerust contact met ons op om dit nader te bespreken. Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw organisatie effectief kunnen ondersteunen.

 

Testimonial

test logo apg"APG belegt het pensioenvermogen van ruim 4,5 miljoen Nederlanders. Met onze dienstverlening willen wij optimaal invulling geven aan de ambities en belangen van onze klanten"

APG Asset Management
Vermogensbeheerder voor pensioenvermogens

test logo bt group"Communicatieprovider met  steeds geavanceerdere internationale netwerken."

BT Group, Wereldspeler in communicatieoplossingen

test logo kpn"KPN is een toonaangevende internationale telecommunicatie dienstverlener"

KPN, Internationale telecommunicatiedienstverlener

test logo rabobank"Elk vermogen heeft zijn eigen verhaal. Waar het vandaan komt, hoe het is opgebouwd en hoe hard ervoor is gewerkt. Bij Rabobank Private Banking kennen we dat verhaal."

Rabobank, Private Banking

test logo stater"Stater is een belangrijke dienstverlener voor hypotheekverstrekkers in Europa."

Stater, International Mortgage Service

test logo syntens"Innovatienetwerk voor ondernemers, stimuleert en begeleidt ondernemers in het midden- en kleinbedrijf via tal van innovatieprojecten."

Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers